banner5.png
banner2.png
banner19.png
banner17.png
banner10.png
banner3.png
banner4.png
banner11.png
banner16.png
banner18.png
banner15.png
banner12.png
banner20.png
banner7.png
banner222.png
banner9.png
banner21.png
banner13.png
banner14.png
banner8.png
banner1.png
banner6.png
banner444.png

Heeft u mooie nagels van nature maar zou deze wel iets willen verstevigen en u wilt geen kunstnagels. Dan biedt Blitz-nails de oplossing!

Gellac kunt u het beste vergelijken met nagellak. Enkel moet het uitgehard worden met een speciale UV of Led lamp. Door de verstevigende Gellac zal u merken dat uw nagels veel minder snel scheuren en breken. Op deze manier kunt u uw nagels laten groeien naar de gewenste lengte. Het is geen gelnagelsysteem en het is niet zo hard als kunstnagels.

Gel-Lac in combinatie met kunstnagels

Wilt u wel kunstnagels, maar deze ook afgelakt hebben in een mooie kleur? Dan kunt u de Gel-Lac  ook over kunstnagels laten zetten.

 

 

GEL IS ONZE PASSIE EN HET KLOPPEND HART VAN MAGNETIC.

Magnetic biedt eindeloze mogelijkheden, de vrijheid van keuze en combinaties. Denk aan de nagels die je wil hebben en Blitz-Nails maakt het mogelijk. Wat de conditie van de natuurlijke nagels ook is, je kan de benodigde flexibiliteit aanpassen. 

De Magnetic gels hebben de internationale standaard gezet. Constante evaluatie en testen door de beste nagelstylisten laat Magnetic voortdurend de formules op de behoeften aan passen en reageren op veranderingen in de markt. Gel is onze passie en constante verbetering is ons doel

 

BE IN THE KNOW

Experience the best and only chip-free manicure technology with six coveted patents*. The superior CND® SHELLAC®brand 14+ day nail color is designed to work as a system. The CND® SHELLAC® brand at each step from base coat to color coat to top coat to be sure you receive a superiorCND® SHELLAC® brand service.